Feestrijk begon als een cadeautje. In 2007 kreeg ik van mijn vriend een webshop cadeau met daarbij de boodschap; kijk maar wat je ermee gaat doen. We begonnen met het verkopen van handgemaakte slingers van gerecyclede producten, maar al snel daarna kwam het idee om ook tweedehands spullen te gaan verkopen. 

Steeds enthousiaster ging ik samen met mijn moeder op zoek naar de leukste spulletjes op markten, brocantes en in kringlopen. Inmiddels hebben enkele duizenden vintage en retro items de revue gepasseerd en hebben we vele klanten blij kunnen maken met unieke items.

Zoals ik vaak tegen mensen zeg: het steeds weer opnieuw ontdekken van unieke spullen en het leren kennen van leuke nieuwe mensen maakt Feestrijk voor mij (naast mijn gezin) de allerleukste hobby!

Feestrijk heeft geen stenen winkel, maar je bent altijd welkom om langs te komen in Bergen op Zoom.

Tot ziens!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren